Zresetowanie szablonu to operacja nieodwracalna, która czyści całą przestrzeń roboczą. Używaj jej tylko wtedy, gdy projekt na tyle Ci się nie spodobał, że wolisz zacząć wszystko od czystej karty (lub wybrać zupełnie nowy motyw startowy).
Jak zresetować przestrzeń roboczą?
![]()
KRYTYCZNA UWAGA: Wszystkie zmiany, zdjęcia i teksty, które wprowadziłeś od ostatniego backupu i nie zostały zapisane zewnętrznie, ulegną bezpowrotnemu usunięciu.
Stwórz profesjonalną stronę www w kilka chwil, z pomocą sztucznej inteligencji lub w oparciu o jeden z ponad 200 gotowych szablonów.
bez konieczności rejestracji
Informacje:
Najczęściej zadawane pytania:
Polecamy: